ЕУРОИНГ Гевгелија

ЕУРОИНГ Гевгелија

ЕУРОИНГ Гевгелија

ЕУРОИНГ Гевгелија

ЕУРОИНГ Гевгелија

ЕУРОИНГ Гевгелија

ЕУРОИНГ Гевгелија

По што се разликуваме од другите

Преку 20 годишно искуство во градежништвото и механизација.

Нашето мото е непрестано да го зголемуваме капацитетот на производство, да ја подобриме нашата ефикасност како и да постигнуваме се подобри финансиски резултати.

Вашата Мисија / Визија

“Преку зголемен број на задоволни инвеститори, партнерство со водечки градежни компании, примена на современа технологија, работење по највисоки стандарди за квалитет и со високопродуктивна механизација да ја зголемиме довербата на инвеститорите и партнерите”

Име Презиме

Генерален Директор на Еуроинг

Сакате да остварите соработка со нашата компанија?

Контактирајте не
Посетете не

ул. Нова Локација Блокотехна бр. 16,
1480, Гевгелија, Македонија

Локација
Контактирајте не

Тел: +389 (034) 211-944
Факс: +389 (034) 211-942

Email: contact@euroing.com.mk
Работно време

Понеделник - Петок: 8h - 16h
Сабота: 10:00h - 13:00h

Недела: Затворено :)