ЕУРОИНГ Гевгелија

ЕУРОИНГ Гевгелија

ЕУРОИНГ Гевгелија

ЕУРОИНГ Гевгелија

ЕУРОИНГ Гевгелија

ЕУРОИНГ Гевгелија

ЕУРОИНГ Гевгелија

ЕУРОИНГ Гевгелија

По што се разликуваме од другите

Преку 20 годишно искуство во градежништвото и механизација.

Нашето мото е непрестано да го зголемуваме капацитетот на производство, да ја подобриме нашата ефикасност како и да постигнуваме се подобри финансиски резултати.

Вашата Мисија / Визија

“Преку зголемен број на задоволни инвеститори, партнерство со водечки градежни компании, примена на современа технологија, работење по највисоки стандарди за квалитет и со високопродуктивна механизација да ја зголемиме довербата на инвеститорите и партнерите”

Име Презиме

Генерален Директор на Еуроинг

Често поставувани прашања

Вашиот одговор следи овде, текст краток и концизен во врска со прашањето. Вашиот одговор следи овде, текст краток и концизен.

Задоволни клиенти

Сакате да остварите соработка со нашата компанија?

Контактирајте не